Waarom Brekke kiezen voor uw open haardbehoeften

Het toevoegen van een vuurfunctie aan uw huis, zowel binnen als buiten, kan kostbaar zijn. Het is dus belangrijk dat u uw product krijgt van een betrouwbaar bedrijf dat het beste met u voor heeft. Met verschillende winkels om open haarden en andere vuurkenmerken te vinden, kan het moeilijk zijn om te weten wat goed voor u is. Dus waarom kiezen voor Brekke Haard Shoppe?

Deskundig personeel

Er is veel product beschikbaar en er is een expert voor nodig om de ins en outs van de open haardenindustrie te kennen. Onze medewerkers kunnen uw vragen beantwoorden over het ombouwen van een houthaard naar een gashaard, welk type inzethaard het beste is, de zuinigste kachels, enzovoort. Naast dat ze behulpzaam en goed geïnformeerd zijn over het product, zien onze medewerkers jou als meer dan alleen een nummer. Als het op klantenservice aankomt, kunnen grote winkels niet concurreren met ons kleine familiebedrijf – we leren onze klanten kennen en willen dat ze tevreden zijn met hun aankoop.

Breed assortiment

Bij Brekke Fireplace Shoppe hebben we het allemaal. Wij verkopen niet alleen diverse haarden, inzethaarden, kachels en buitenproducten, maar leveren ook kwalitatief hoogwaardige bekledingsmaterialen en accessoires. Veel haardenwinkels beperken zich tot de merken die ze voeren, maar wij niet. Wij bieden producten aan van grote merknamen zoals Lopi, Fireplace Xtrordinair, DaVinci en meer. Voor een volledige lijst van de merken en brandkenmerken die we voeren, bekijk de productpagina op onze website.

Thuisservice en installatie

Ons bedrijf is meer dan alleen onze winkel. Voordat we uw open haard kopen, kunnen we bij u thuis komen voor een gratis schatting van de installatiekosten. Andere diensten die wij leveren zijn onder meer de installatie van open haarden en kachels, de installatie van schoorsteenmantels en omlijstingen, het herstellen van open haarden, het opnieuw bekleden van de schoorsteen, het plaatsen van glazen deuren en meer. We zijn er echt voor u vanaf het moment dat u door de open haarden gaat bladeren tot de laatste hand aan de installatie.

Heeft u een visual nodig om u te helpen bij het vinden van uw perfecte open haard? Gebruik de Firebuilder-tool op onze website om uw model, mantel, ombouw en deuren te kiezen. Je kunt zelfs een foto van je kamer uploaden om te zien hoe de open haard er in die ruimte uit zou zien!

Zoals oprichter Al Brekke zei: “Als je kwaliteit koopt, huil je maar één keer.” Als de oudste openhaardwinkel in familiebezit van Minnesota hebben wij de expertise en producten die u nodig heeft. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Rochester, MN.

Gas bbq
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart