De voordelen van een gashaard

Als u overweegt een gashaard in uw huis te plaatsen, zijn er verschillende voordelen waarmee u rekening moet houden. Een gashaard kan elke kamer een warme en uitnodigende sfeer geven en is een geweldige warmtebron tijdens de koudere maanden. Het kan de perfecte oplossing zijn, of je nu op zoek bent naar een knus plekje om onderuit te kruipen met een boek of om nog meer warmte in je huis te brengen.

Efficiëntie

Een gashaard is een uitstekende keuze voor warmte en moeiteloos rendement. De vlam van een gasgestookte unit produceert voldoende warmte en biedt tegelijkertijd de sfeer van een traditioneel houtvuur met veel minder energieverbruik. Bovendien is het gemakkelijker om te beginnen met slechts een druk op de knop of een schakelaar, terwijl houtvuren moeten worden aangestoken, stukken hout moeten worden verzameld en andere vervelende taken moeten worden uitgevoerd voordat u van de warmte kunt genieten.

Haarden op gas zijn ook schoner dan hun tegenhangers van hout, omdat er geen roet of as wordt geproduceerd. Omdat er geen schoorsteen nodig is, hoeft u deze niet constant in de gaten te houden en schoon te maken, zoals bij houtgestookte units. Er gaat niets boven het gebruik van een gashaard voor eenvoud, automatisering, gemak en grotere efficiëntie.

Veiligheid

Gashaarden zijn een geweldige optie als u kinderen of huisdieren heeft. Ze stoten geen gevaarlijke dampen, vonken of vlammen uit. Terwijl ze nog steeds heet worden zoals houtgestookte haarden, hebben gashaarden een veiligheidsgaasscherm of dubbel gelaagd glas om brandwonden te voorkomen.

Ze zijn ook een goed idee voor drukke gezinnen die zich geen zorgen willen maken over het blussen van een brand voordat ze het huis verlaten. Een houtvuur mag je niet onbeheerd achterlaten, maar met gas is het veilig om de kamer te verlaten terwijl het nog brandt.

Stijlvol

Met de huidige ontwerpen voor open haarden is het gemakkelijk om een ​​gashaard te vinden die past bij de stijl van elk huis. Van modern tot meer traditioneel, gashaarden zijn er in verschillende soorten en maten, zodat je er een kunt vinden die perfect bij je interieur past. Gashaarden zijn een gemakkelijke en aantrekkelijke manier om waarde en comfort toe te voegen aan uw huis.

Bel ons bij Brekke Fireplace Shoppe en wij helpen u bij het vinden van de perfecte open haard voor uw huis of bedrijf. Als de oudste openhaardwinkel in familiebezit in Minnesota, hebben we de kennis en ervaring om aan al uw behoeften op het gebied van open haarden te voldoen!

Gas bbq
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart