Open haarden voor bedrijven: klanten gezellig houden

Hoewel de meerderheid van onze klanten huiseigenaren zijn die een extra warmtebron willen toevoegen, leveren en installeren wij ook haarden voor bedrijven. Van winkels tot hotels tot gezondheidszorg, bedrijfseigenaren kunnen profiteren van het toevoegen van een open haard aan hun etablissement. Hier zijn enkele uitstekende opties voor open haarden voor bedrijven:

Lineaire open haard

Dit is een geweldige keuze voor wachtkamers, omdat ze laag bij de grond kunnen worden geplaatst, waar het onwaarschijnlijk is dat je ze toch gaat decoreren. Ze zijn er in verschillende maten, dus u kunt degene kiezen die het meest geschikt is voor uw ruimte. Vanwege hun veelzijdigheid zijn ze een praktische keuze voor elk type bedrijf.

Hoek open haard

Een hoekhaard is een slimme keuze voor hotellobby’s en luxe restaurants, omdat het bijdraagt ​​aan de sfeer van de kamer en een manier is om een ​​grote ruimte op te delen. En zolang dat stuk muur al bestaat, hoef je geen extra ruimte te maken voor een open haard.

Eiland open haard

Zoals te zien is op de bovenstaande foto, maken eilandhaarden een groot statement. Ze zijn er in verschillende maten, maar voor lobby’s en andere grote kamers is het een goed idee om groot te gaan. Met materiaalkeuze voor de boven- en onderkant van de structuur, kunt u de ruimte echt verbeteren en de hele esthetiek veranderen.

Doorzichtige open haard

Dit type open haard, of het nu een lineaire of een traditionele vorm is, is de perfecte manier om twee ruimtes tegelijk van warmte te voorzien. Bijvoorbeeld de wachtruimte bij een restaurant, waar mensen aan beide kanten zitten. Hoekhaarden zijn vaak ook doorzichtig, maar ze bevinden zich meestal niet in een ruimte waar mensen dicht op elkaar zitten.

De haardexperts van Brekke Fireplace Shoppe bespreken graag met u welke mogelijkheden het beste bij u en uw ruimte passen. We verwarmen al sinds 1964 huizen en bedrijven rond Rochester, dus we hebben de ervaring en kennis die nodig is om u te helpen bij uw beslissing.

Hieronder een paar voorbeelden van haarden die goed werken voor bedrijven!

lineaire davinci open haard tussen twee banken lineaire davinci haard met zwarte ombouw

Gas bbq
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart